Блок Литвина продемонструва сеанс блюзнірства

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.06.2008 13:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5271

Якби Володимир Литвин насправді хотів стабілізації в Україні, його блок став би третім учасником коаліції.

Про це заявив народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Тарас Стецьків, коментуючи заяву народного депутата, лідера Блоку свого імені Володимира Литвина про те, що економічний блок уряду повинен піти у відставку задля збереження коаліції.

«Литвин має право на свою точку зору, але він повинен навести аргументи, чому економічний блок уряду повинен йти у відставку», – сказав політик.

На думку Тараса Стецьківа, економічний блок не настільки відповідальний за ситуацію в Україні, щоб в ім’я збереження коаліції відправляти його у відставку, тим більше що інфляцію поступово вдається ставити під контроль.

Народний депутат також зазначив, що у Литвина дуже відчужена позиція: «Він, як лідер блоку, повинен був би в першу чергу дати відповідь на питання, чому до цього часу його блок займає таку невизначену позицію, що межує з деструктивністю і злорадністю, відносно складної ситуації в демократичній коаліції».

«Якби Володимир Литвин насправді хотів стабілізації в Україні і зміцнення демократичної коаліції, то його блок став би третім учасником цієї коаліції», – підсумував Тарас Стецьків.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.