Москаль поставив перед Медведьком важку задачу: розслідувати зловживання Балоги

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.06.2008 14:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5273

Народний депутат Геннадій Москаль звернувся до Генерального прокурора та та Міністра внутрішніх справ із запитом щодо злвживань владю на державних керівних посадах.

Про це повідомила прес-служба.

“Наших виборців цікавить, хто замовляв і оплачував дані авіаперевезення. Якщо дані рейси замовляв особисто Балога, тоді за рахунок яких коштів він це робив, (заробітна плата глави Секретаріату Президента України складає 17 тис. грн.), та чи вказані дані суми Балогою в податковій декларації?” – зазначається у депутатському запиті.

При тому, до запиту додається перелік перельотів у кількості понад 60, здійснених Балогою у 2007-2008 роках.

Водночас, депутатська група «Народна самооборона» звертається з вимогою до Верховної Ради України створити Тимчасову слідчу комісію з розслідування фактів зловживання службовим становищем Главою Секретаріату Президента України Віктором Балогою – щодо фактів використання ним службових літаків в особистих цілях.

Перебуваючи на посаді Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, а на даний час – на посаді Глави Секретаріату Президента України, Балога неодноразово використовував службові літаки в особистих цілях для перельотів на вихідні дні до Закарпатської області з безоплатним перевезенням членів сім’ї, друзів та знайомих.

Закон має бути один для усіх, переконані нардепи-самооборонці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.