Цинічні забавки клерків. Новина кришування антинародних керівничків

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 18.06.2008 14:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5283

На Банковій тривають чиновницькі розваги за спиною гаранта. Ті, хто не несе жодної відповідальності типу демонструють владу, хоча її народ їм не надавав, а відповідальність перекладають на тих, за кого проголосував народ.

Секретаріат Президента України неодноразово звертав увагу уряду на необхідність погодження всіх виїздів керівників областей за межі підпорядкованих їм територій, як цього вимагає Указ Президента від 11 лютого цього року.

Як повідомила прес-служба, про це заявив сьогодні заступник Глави Секретаріату Президента Роман Безсмертний.

«Глава держави наполягає на додержанні Кабінетом Міністрів нормативних актів з цього питання», - наголосив Безсмертний, додаючи, що заполітизовані виклики голів ОДА на урядові заходи стають на заваді системному розвитку регіонів.

Говорячи про антиінфляційні заходи, заступник Глави президентського Секретаріату підкреслив: «Перш за все за боротьбу з інфляцією відповідає уряд та частково - Національний банк. Керівники регіонів лише виконують їх рішення. Вплив голів ОДА на боротьбу з інфляцією як таку вкрай обмежений».

«Понад те, було би помилкою боротися з інфляцією на регіональному рівні, як на цьому постійно наголошують окремі урядовці. Коли в одних областях вживають одних антиінфляційних заходів, а в інших - інших, це призводить до регіональних диспропорцій. Ми не можемо допустити руйнації єдності державної політики», - зауважив Роман Безсмертний.

«Кабінет Міністрів має визначитися з системними антиінфляційними заходами, представити їх Президентові та на розширеному засіданні уряду. Лише тоді можна буде говорити про роль та місце голів ОДА у процесі боротьби з інфляцією».

Також заступник Глави Секретаріату Президента України звернув увагу уряду на координацію роботи з органами місцевої влади. «Стаття 24 Закону «Про Кабінет Міністрів України» чітко визначає повноваження уряду у відносинах з місцевими державними адміністраціями. Вона зобов'язує Кабмін погоджувати з МДА усі проекти актів з питань розвитку адміністративно-територіальних одиниць».

Як зауважив Р.Безсмертний, тільки за такої координації акти уряду будуть враховувати регіональну специфіку та сприяти напрацюванню єдиної державної політики у сфері регіонального розвитку.

Замість післямови. Йдучи на дострокові вибори парламенту, Президент Ющенко неодноразово публічно заявляв, що демократична коаліція у складі БЮТ та БНУНС - команда однодумців. І ця команда буде ним особисто підтримана і разом, він і коаліційний уряд, швидко наведуть лад в Україні.

Ми, виборці у це повірили і віддали владу тим, кого вважали таким, що щиро прагне процвітання кожного із нас та нашої Держави Україна.

Насправді, ми мачимо протилежне - купку клерків, які при мовчазній згоді Президента Ющенка ( а може за його вказівками) фактично, у неконституційний спосіб, привласнили собі владу. Владу Президента, яку та ж Конституція прямо забороняє йому делегувати повністю чи частково. Привласнили - без будь-якої відповідальності. Привласнили заради того, щоб піддати ревізії наш вибір, та протягнути у владні кабінети нікчемних клептоманів, яких учора ми, виборці, усунули від влади.

Якщо ми не праві, то наполягаємо, як вибрці, щоб Президент і персонально Роман Безсмертний публічно дали роз'яснення, на якій законній підставі вони дезорганізують роботу уряду. На якій законній підставі вони роблять усе, щоб за допомогою інфляції пограбувати тисячі українських родин.

Щоб дискредитувати наш вибір демократичної коаліції? Шоб випардати кримінальну ширку?

Не вийде панове! Можемо вам повідомити: українці не такі вже й дурні, як ви думаєте. Не вірете? Пане Президенте, то подивіться на свій рейтинг! Якщо ви скажете, що він не відповідає дійсності - будете праві, бо насправді він ще гірший і дякуючи вашим клеркам - навряд чи покращиться.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.