Ширка - понад усе. За ради неї регіонали публічно демонструють, наскільки їм наплювати на виборців

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 18.06.2008 15:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5285

Істерія регіоналів навколо ширки все набуває ознак суспільнонебезпечних дій для народу й держави. Адже, тепер вже очевидно, що у парламент вони прийшли не для суспільної користі, а через дерибан примножувати особисті статки.

«Партія регіонів готова заплатити будь-яку ціну, аби заявити про недієздатність коаліції. Вони готові жертвувати соціальними законами, щоб послати в суспільство сигнал про своє зацікавлення в переформатуванні коаліції. І тільки потім їх буде цікавити вирішення проблем пересічних українців», – заявив народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Володимир Марущенко.

«Можливо, закон про підвищення престижу шахтарської праці для «регіоналів» непринциповий, але для шахтарів його неприйняття – дуже велика втрата», – переконаний народний депутат.

Володимир Марущенко переконаний, що «якби вибори до парламенту проходили завтра – «регіонали» перед тим обов’язково б проголосували за законопроект».

«Проте вони сподіваються, що пройде час і забудеться, що Партія регіонів не голосувала за законопроект, який потрібен їхньому електорату. Забудеться і те, що вони не голосували за законопроект про безпеку дорожнього руху. А лідери Партії регіонів знову почнуть на зустрічах з виборцями розповідати про те, як вони піклуються про людей», – підсумував Марущенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.