Хроніки дерибану. Урядовці Януковича обкрадали нас на мільярди

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 18.06.2008 15:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5286

Тепер вони сховалися від правосуддя у затишних кабінетах парламенту і депутатський статус. Це ті, із ким Президет Ющенко вважає, що може об'єднати націю. Навколо чого? Подальшого зростання їхнього добробуту за наш рахунок?

Уряд передасть до Генеральної прокуратури України матеріали Головного контрольно-ревізійного управління щодо перевірки зловживань з боку чиновників попереднього Уряду на підприємствах Укрзалізниці, НАК “Нафтогаз”, Енергоатому, а також на підприємствах вугільної галузі.

Про це повідомила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, розпочинаючи сьогодні засідання Уряду.

За словами Юлії Тимошенко, сьогодні на засіданні Уряду планується заслухати доповідь голови Контрольно-ревізійного Управління Миколи Сивульського щодо фактів зловживань з бюджетними коштами з боку попереднього Уряду. “Таких масштабних фінансових зловживань країна ще не бачила”, - заявила Прем’єр-міністр України.

Вона повідомила, що протягом одного року актами КРУ зафіксовано розкрадання державного майна на суму 10,2 млрд. грн.

На переконання Юлії Тимошенко, саме такі масштабні зловживання є причинами доведення до банкрутства НАК “Нафтогаз”, Укрзалізниці, Енергоатому. “Минулого року при владі була команда масштабних клептоманів, яка була призначена Партією регіонів і соціалістами”, - підкреслила вона.

Юлія Тимошенко заявила, що під час кожної наступної зустрічі з журналістами має намір надавати інформацію про порушення кримінальних справ, про притягнення винних до відповідальності.

“Ми зробимо ще один фундаментальний крок з наведення ладу в Україні”, - заявила Прем’єр-міністр України. Вона також додала, що має намір “не просто констатувати факт пограбування Державного бюджету Урядом Віктора Януковича”, а й примусити їх повернути ці кошти до Державного бюджету України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.