Справжня ціна владного дерибану. Хтось краде мільярдами, а хтось...

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 18.06.2008 16:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5287

Автомобілі “швидкої”, які є в центральній районній лікарні Семенівського району Полтавської області, за рішенням суду описані і будуть конфісковані на користь погашення боргу ЦРЛ перед комунальним підприємством “Кременчукводоканал”.

Як відзначає видання, комунальники вже заявляють, що за можливі трагічні наслідки для жителів району у разі неприбуття до них за викликом бригад медиків вони відповідальності не несуть.

Семенівська лікарня, яка фінансується з районного бюджету, заборгувала за обслуговування очисних споруд «Кременчукводоканалу» 150 тисяч гривень. Після невдалих спроб отримати борг, комунальники звернулися до суду. Рішення суду – заборгованість стягнути примусово. На користь погашення боргу судові виконавці описали машини «швидкої», які незабаром продадуть.

Тим часом, розуміючи безперспективність подальшої співпраці з районними медиками, комунальники розірвали договір на обслуговування очисних споруд.

Від “Аратти”: ми всі пам'ятаємо, як гучно, деякий час тому наш всенародно обраний глава держави опікувався жалюгідним станом сільської медицини. Навіть якусь кампанію об'явили, типу для поліпшення стану. По телебаченню показували "потьомкінські села" налагодженого медичного обслуговування сільського населення...

А вирішити елементарні проблеми функціонування районок - так ніхто й не збирався. Бо ж не таємниця, що більшість райцентрів України не мають коштів щоб утримавати у нормальному санітарному стані власний лікувальний заклад. Тим більше, що аж ніхто не питає районне керівництво щодо надходжень до місцевого бюджету та, тим більше, куди зникають оті жалюгідні копійки.

А це, до речі, живі люди. Ті самі, що панам із кабінетів на столичних Банковій та Грушевського делегували владу. І напевно, делегували не для того, щоб ота влада перетворила їхню єдину, на всю навколишню територію, лікарню, на, вибачте, занедбаний свинарник, де немає ні машин "швидкої", на елементарної каналізації.

І це - ваші справжі здобутки, пани обрані!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.