Кримський криміналітет запанікував і улаштував парламентське шоу

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.06.2008 12:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5292

Кримський парламент перевищив свої повноваження і зробив політичну розправу над М.Іллічовим за активізацію діяльності міліції з наведення порядку в автономії.

Так прокоментував учорашню заяву парламенту АРК про відмову погодити призначення М.Іллічова на посаду начальника кримської міліції народний депутат України Геннадій Москаль.

«Кримський парламент перевищив свої повноваження і зробив політичну розправу над М.Іллічовим за активізацію діяльності міліції по наведенню порядку в автономії. В першу чергу це стосується наведення порядку в земельних відносинах та у боротьбі з криміналітетом, який і привів до влади підконтрольного йому Гриценка. Можна навіть сказати, що саме цей криміналітет ініціював сьогоднішню постановку питання в парламенті про висловлення недовіри Миколі Іллічову», - сказав він.

За словами народного депутата, до «виконуючого обов’язки» парламент АРК «не має абсолютно ніякого відношення. В.о. – ні з ким не узгоджується. Це прерогатива тільки міністра».

Геннадій Москаль зазначив, що згідно закону, Кабінет міністрів за поданням міністра приводить на посаду керівника кримської міліції у відповідності до закону України про міліцію, де зазначається, що міліцію в АРК очолює заступник міністра – начальник головного управління МВС у Криму.

Тож, призначати заступників міністра - це прерогатива Кабінету Міністрів згідно закону про Кабінет Міністрів, який нещодавно був підписаний Президентом.

Таким чином, за словами Геннадія Москаля, кримський парламент дає лише погодження на призначення начальника головного управління МВС в Криму, а заступника міністра – Кабінет міністрів згідно свої повноважень.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.