Регіонали, позбавлені можливості красти з суспільного корита - втрачають адекватність

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.06.2008 13:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5294

Парламент – не дитячий майданчик, де можна кидатися піском і ображати один на одного. Це найвищий законодавчий орган, який повинен приймати закони, які покращують добробут кожного громадянина України.

Про це заявив народний депутат Андрій Парубій.

"І гра, яку затіяла опозиція, щоб показати недостатність голосів у коаліції – йде на шкоду державі”. - зазначив він.

“Ми бачили різні форми блокування парламенту, ми бачили й неучасть у голосуванні. Але досвід підказує, що такі деструктивні дії рано чи пізно завершуються", – переконаний депутат.

“Абсурдною виглядає позиція, яку сьогодні займає Партія регіонів: пропонує певні ініціативи, а коли доходить до голосування – вони відмовляються це робити”. - наголосив Андрій Парубій.

“Показовою для всіх є ситуація з голосуванням законопроекту про скасування пільг народних депутатів. Він був підготовлений регіоналами Ганною Герман і Борисом Колесніковим, а їхня фракція за цей законопроект дала лише три голоси”, – нагадав Парубій.

“Цей законопроект зменшує зарплату народного депутата до 1000 гривень і скасовуються будь-які пільги", – заявив депутат.

Парубій зазначив, що “депутати з коаліції вже добровільно відмовилися від пільг, не чекаючи прийняття законопроекту. Жоден з коаліціянтів не подав заявки на отримання квартири, жоден з наших депутатів не подає заявки на путівки в санаторії, які вважаються пільгами для депутатів”.

“Ми хотіли провести цей законопроект через Верховну Раду, щоб це було не добровільна дія коаліційних депутатів, - розповідає депутат, - щоб це було загальна консолідована позиція українського парламенту”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.