Нашоукраїнці жадають, щоб оцінили Гепу. Пропозиції прийматимуться від правоохоронців

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.06.2008 15:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5313

Новий скандал із славнозвісним Кернесом-Гепою викликав зливу емоцій нардепів.

“Громада Харкова та й загалом уся Україна вже не раз чули про численні зловживання та махінації керівництва Харківської міськради. Сьогодні влада Харкова вдалася вже до прямих хуліганських дій і відкритих погроз на адресу своїх політичних опонентів. Поведінці секретаря Харківської міськради Кернеса обов’язково мають дати свою оцінку правоохоронні органи, Харківська міськрада і Верховна Рада України”. - сказав народний депутат, заступник Голови фракції НУ-НС, член парламентського Комітету з питань правової політики Руслан Князевич, коментуючи інцидент, який стався під час останньої сесії Харківської міськради 20 червня.

Нагадаємо: керівника фракції “Наша Україна” Андрія Руденка врадив секретар міськради Кернес. За словами Руденка, це сталося після того, як він пішов із зали засідань у зв’язку з тим, що його позбавили слова на сесії міськради. Є кілька свідків інциденту, а також відеозйомка.

“Погрози на адресу політичних опонентів з БЮТ і “Нашої України” лунали від Кернеса вже не раз, але фізичний напад на керівника фракції – це безпрецедентна подія, яка виходить за рамки здорового глузду”, - зауважив Князевич.

“Є кілька свідків інциденту, є відеопідтвердження, - зауважив народний депутат, - Свідки готові підтвердити викладені Андрієм Руденком факти у правоохоронних органах, які, у свою чергу, обов’язково мають відреагувати на таку поведінку секретаря Харківської міськради”.

“Кернесу не зійдуть з рук його хуліганські випади, - зазначив Князевич. - Ми вимагатимемо правової оцінки дій секретаря Харківської міської ради”.

“Правоохоронні органи мають, нарешті, звернути увагу на беззаконня, яке панує у Харкові, - наголосив народний депутат. – Ми не дозволимо спустити ситуацію на гальмах".

Як повідомлялося раніше, правоохоронні органи вже розслідують кримінальну про причетність Допи і Гепи до наркотрафіку. Проте, як бачимо, поки що високе кришування з Банкової виявилося сильнішим за Закон.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.