Гепу посадять за хуліганку?

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 25.06.2008 16:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5319

Проти секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса за фактом конфлікту з депутатом міськради Андрієм Руденком (лідер фракції НУ в міськраді) порушена кримінальна справа по ч.1 ст.296 КК (хуліганство).

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області з посиланням на прокурора області Василя Синчука.

Як відзначили в прес-службі, кримінальна справа була порушена після перевірки заяв Руденка і Світлани Семко (помічник-консультант депутата міськради). У повідомленні прокуратури відмічено, що 20 червня в будівлі Харківської міськради Кернес грубо порушив громадський порядок, використовуючи нецензурну лайку, а також штовхнув Семко, після чого вона ударилася головою об стіну, і завдав ударів ногою в область коліна і попереку Руденку, нанісши йому тілесні ушкодження.

Проведення досудового слідства у кримінальній справі доручене слідчому відділу Харківського міського управління ГУ МВС України в Харківській області.

Як повідомлялося раніше, Фракція «Наша Україна – Народна Самооборона» в Харківській міськраді звернулася до правоохоронних органів з проханням притягти до відповідальності секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса за нанесення побоїв депутатові ради, керівникові фракції НУНС Андрію Руденку 20 червня.

Окрім зазначеного інцинденту правоохоронці також розслідують кримінальну справи про причетність Добкіна та Кернеса до наркотрафіку та зловживань владою і нанесення матеріальної шкоди суспільному майну у особливо великих розмірах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.