Стежиною кучманоїдів. За відмову єцатися, рухівців викидають на вулицю

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 1.07.2008 13:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5341

ЄЦ формується за вказівками губернаторам із Банкової і у разі, якщо чиновник відмовляється покинути НРУ чи НСНУ - його звільняють із роботи.

Про це заявив на прес-конференції лідер НРУ, нардеп Борис Тарасюк.

„Не секрет, що в багатьох регіонах з Секретаріату Президента йдуть вказівки безпосередньо головам обласних державних адміністрацій. Більше того, чиниться тиск на адміністративну піраміду для того, щоб люди, які мають іншу партійну приналежність, чи то належать до НСНУ, чи до НРУ, виходили з цих партій і вступали в „Єдиний Центр”. Якщо вони відмовляються, їм надається інша альтернатива – звільнення з роботи”. - сказав Тарасюк.

„Ми знаємо, що політичні проекти – це короткотермінові політичні утворення, які базуються на адміністративному ресурсі, які розцвітають тоді, коли базуються на владі. Згадайте, яка доля спіткала НДП, СДПУ(о). Це були політичні проекти. На відміну від цих політичних проектів, НРУ є у справжньому розумінні політичною партією зі своєю ідеологією, зі своїми структурами, зі своєю конкретною діяльністю”, - зазначив Тарасюк.

„Якщо створення нового політичного проекту, яким є „Єдиний Центр”, відбувається за рахунок існуючих структур партії „НСНУ”, то це нічого не додає Президенту, демократичним силам. Це просто перелицювання. Я вважаю, це деструктивним процесом, тому що він підриває існуючу політичну силу, яка була і є опорою Президента – „Народний Союз „Наша Україна”. Нам, рухівцям, не може бути байдуже до цього, тому що з НСНУ ми входимо у блок „Наша Україна – Народна Самооборона”, - пояснив Тарасюк.

„Звичайно, підрив будь-якої сили, а тим більш ключової, якою є НСНУ, завдає шкоди коаліції демократичних сил. Отже, в даному разі йде підрив політичної підтримки Президента і демократичних політичних сил. От яким є „Єдиний Центр”, - зауважив політик.

„На чому може виникнути сьогодні партія, яка будується з Банкової, з Секретаріату Президента. Вона базується на адміністративному ресурсі, який використовується у повній мірі. Рівненщина не є виключенням. Цей адміністративний ресурс іде з Секретаріату Президента, базується на обласних державних адміністраціях. Але ж треба звідкись брати людей. Ось тут уже питання починається. Вони йдуть усупереч з загальнодержавними інтересами”, - сказав Тарасюк.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.