Стежиною кучманоїдів. Буковинців адміністративно єцають

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 1.07.2008 15:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5343

Буковинський ЄЦ створюють адмінресурсом, як у часи Кучми. Серед новоспечених партійних керівників з'являються одіозні постаті кучмістів.

28 червня в Чернівцях відбулася обласна конференція політичної партії «Єдиний центр». На конференції очікували Віктора Балогу, але він так і не з’явитися в палаці «Академічному», де на зустріч з ним очікувало 77 делегатів.

Своє незадоволення політикою «Єдиного центру» вийшли висловити кілька десятків буковинців. Пікетування конференції ЄЦ проходило під гаслами «Зрадникам – ганьба», «ЄЦ – адміністративна проституція», «ЄЦ – зрадники президента, зрадники коаліції»,

«У свіжоспечений «Єдиний центр» змушують переходити губернаторів, голів районів, народних депутатів. Змушують так, як і в часи Кучми. З’являється відчуття, що нову партію глави держави ведуть за нього інші гравці», – так прокоментував голова Чернівецького обласного осередку «Народної самооборони» Віталій Бруневич регіональну конференцію ПП «Єдиний центр», що відбулася в Чернівцях.

На думку Віталія Бруневича, разом із ЄЦ в Україну повертається політична проституція. «ЄЦ розвалює демократичну коаліцію, підкуповуючи народних обранців, членів інших партій на регіональному рівні. Вся країна знаходиться в небезпеці, оскільки до влади приходять не чисті на руку люди. Думаю, що ніхто тепер не зупиниться перед політичними репресіями колишніх союзників», – підкреслив голова Чернівецького обласного осередку «Народної самооборони».

До речі, у лавах ЄЦ реанімуються постаті, відомі із часів Кучми. Головою Черновецької облорганізації ЄЦ було обрано екс-губернатора Теофіла Бауера. Його кандидатуру конференції запропонувала президія партії. Теофіла Бауера обрали на безальтернативній основі шляхом таємного голосування. Його кандидатуру підтримали 76 із 77 делегатів, один делегат утримався.

Постать Теофіла Юзефовича Бауера на буковинському політичному олімпі є досить неоднозначною: за часи владарювання він прославився своїми прорумунськими настроями, використанням адміністративного ресурсу в період виборчих кампаній, «любов’ю» до мас-медіа та безконтрольним вивозом деревини (буку) за кордон.

Чернівецька обласна організація ЄЦ зареєстрована 27 травня ц.р., вона нараховує 219 членів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.