Кримський спікер щось ховає у своїй біографії

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 1.07.2008 16:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5345

У голови ВР АР Крим і лідера регіоналів Януковича може виявитися біографічна єдність: в частині перебування на зоні і омани виборців.

Народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Геннадій Москаль направив депутатське звернення міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку, в якому просить перевірити деякі факти із біографії голови Верховної Ради АР Крим Анатолія Гриценка.

У своєму зверненні Геннадій Москаль посилається на Трудову книжку Анатолія Гриценка, у якій відсутній запис про трудову діяльність з 1980 р. до 1987 р. За інформацією народного депутата, у цей період А. Гриценко міг відбувати покарання на території Російської Федерації за кримінальний злочин.

«Так, відповідно до записів у трудовій книжці Гриценка А.П., яку видано йому 17 серпня 1976 року, з 26 червня 1980 року він працював вантажником на цегляному заводі від радгоспу «Красный».

07 серпня 1980 року його звільнено за особистим бажанням згідно зі ст. 31 КЗпП РРФСР.

30 січня 1987 року Гриценка А.П. обрано головою виконкому Чистопольської сільської ради народних депутатів.

У період між 1980 та 1987 рр. записи про будь-яку трудову діяльність Гриценка А.П. в його трудовій книжці – відсутні.

Про факт своєї діяльності в Краснодарському краї, Новокубанського району, місті Новокубанськ, Гриценко А.П. з незрозумілих причин в автобіографії не вказує». - пише Москаль у депутатському зверненні.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.