Селяни розповіли Тимошенко про злочин місцевої влади

Автор/джерело -  © Новості N, Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 4.07.2008 14:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5365

Ступивши на Миколаєвську землю прем'єр Юлія Тимошенко одразу ж поїхала на поля в с. Гур'євка Новоодеського району. І тут сталося несподіване - селяни розповіли їй про злочинну діяльність місцевої влади.

Про це повідомили миколаєські журналісти, які стали очевидцями події.

Головне питання, яке цікавило прем'єра, - хід жнив. біля поля села Гур'євки відбулася зустріч з сільгоспвиробниками.

Несподівано тут виник і перший інцидент: глава сільськогосподарського підприємства «Гур'євський» Віктор Губанов виступив з довгим спічем, суть якого зводилася до того, що у жодному випадку не можна допустити в Україні вільного продажу землі.

«У нас немає грошей. Якщо землю продаватимуть, її скуповуватимуть іноземці, а ми будемо у них батраками», - заявив Губанов.

Під час його виступу з натовпу вийшов місцевий підприємець Федір Барна:

- Юлія Володимирівна, що вони вам тут розповідають!? Ви знаєте, що у нас твориться? Наші місцеві поміщики вже позахвативалі землі, збудували собі палаци, обгородилися від всіх - ні пройти, ні проїхати! Вулиці собі окремі поробили і своїм ім'ям назвали! Наприклад - вулиця поміщика Оболенського! Родючий шар із землі зняли на двадцять сантиметрів! Все це - при повній бездіяльності влади!..
Місцеве керівництво в особі губернатора Гаркуші незапланованим виступом було вельми збентежено.

Після цього пішов вал скарг: низькі закупівельні ціни на молоко, високі ціни на енергоносії тощо.

Прем'єр від відповідей на гострі питання не ухилялася, пообіцяла розібратися з монопольною змовою по цінах на молоко, висловила спдівання на ухвалення наступного тижня бюджету парламентом.

Юлія Тимошенко висловила переконня, що тенденція збору врожаю зернових цього року свідчить про те, що Україна повертає славу житниці світу. Вона нагадала, що згідно з прогнозами, Україна цього року збере у 2 рази більше зернових, ніж у попередньому році. “Така тенденція свідчить про те, що Україна повертає собі славу житниці світу, але влада ще мусить трошки попрацювати, щоб повернути Україні колишню славу”, - зазначила глава Уряду.

Народ від спілкування з прем'єром залишився задоволений.

Від “Аратти”: ми не маємо жодного сумніву, що Тимошенко миттєво відреагує на повідомлення селян про злочин проти української держави: розкрадання унікальних черноземів.

Проте, ми, виборці, принагідно звертаємося до відомого українолюба і народного Президента Віктора Ющенка.

А чи не ватро б вам, пане Президенте, припинити ганебну війну проти власного кума та демократичного уряду і спрямувати зусилля ГПУ проти справжніх злочинців? Принагідно нагадаємо вам, що за підсумками останніх виборів, вся місцева влада Миколаєвщини має у кишенях цілком матеріальні партійні квитки від Партії регіонів. Тієї самої, із якою ви так щиро і відверто потоваришували нині.

Чи на нових "любих друзів" рука не піднімається?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.