Тимошенко не тримається за стілець прем'єра, про який марить Янукович

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 7.07.2008 00:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5372

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко не боїться відставки, оскільки переконана, що для цього в парламенті не набереться необхідної кількості голосів.

Таку заяву вона зробила в ефірі телеканалу «Інтер» в неділю.

«Я вже мало чого в цьому житті боюся, а тим більше відставки, тому що під це навіть близько голосів в парламенті немає», - зазначила вона.

Прем'єр підкреслила, що, не зважаючи на те, що не прийнято програму дій уряду, Кабінет міністрів відповідає за все, що відбувається в країні.

Тимошенко наголосила, що за наслідками червня може заявити про те, що зростання інфляції в країні зупинено, а відповідальність за підвищення ціни на хліб в регіонах лежить на місцевій владі.

Відповідаючи на запитання про те, чому дотепер не виконується передвиборна обіцянка по наданню дешевих кредитів на житло, вона заявила, що таке обіцянка давалася з урахуванням того, що Верховна Рада і уряд працюватимуть 5 років, а не на перші 3 місяці роботи її уряду.

Пояснюючи причини зростання відсотків по кредитах в комерційних банках, прем'єр-міністр констатувала, що кредитно-грошова політика – це винятково компетенція Національного банку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.