Жванія влетів на просуванні кума на $40 млн.

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 8.07.2008 15:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5381

Нашоукраїнець Давид Жванія заявив, що він особисто на Ющенка (на всі передвиборчі кампанії) витратив “мільйонів 40 доларів” “живих грошей.”

Зокрема, в інтерв`ю одному з українських видань політик уточнив, що в цю суму він включає витрачені гроші і так званий втрачений прибуток «від бізнесу через перебування в опозиції». «Багато інвестиційних проектів, які були мною запущені, по суті було знищено», - додав Жванія.

Зазначимо, що парламентська компанія Нашої України в 2002 році, як стверджує Жванія, коштувала йому «9 або 10 мільйонів доларів. Хоча рішення балотуватися далося мені насилу, – тут же додав нашоукраїнець, - тому що в самий хлібний час довелося з бізнесу піти в політику. І від цього рішення нічого доброго бізнес не придбав, тільки постраждав».

Проте, Жванія додав, що він йшов у парламент не за грошима, а за виборюванням шансу для європейської перспективи України.

Зокрема, він сказав наступне: «В 2001 році у нас був шанс для реальної євроінтеграції. Але для цього потрібно бути гравцем за картярним столом геополітики, а не картами. Україна тоді претендувала якщо не на гарного туза, то на гарного валета. А ми докотились до шістки».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.