Льоня Космос вчергове збрехав

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 8.07.2008 15:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5382

Київський міський голова Леонід Черновецький так і не відкликав із Генпрокуратури свою заяву щодо інциденту з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, як обіцяв одразу після перемоги на позачергових виборах у столиці.

Про це заявив народний депутат України Геннадій Москаль.

«Черновецький виявився дрібним шахраєм, слова якого нічого не варті», – сказав народний депутат.

Саме у справі щодо інциденту між Л. Черновецьким та Ю. Луценком учора відбулися слухання в Апеляційному суді Києва, в результаті яких підтверджено законність скасування Подільським судом столиці постанови про порушення кримінальної справи проти Юрія Луценка за завою київського мера.

«Замість обіцяного відкликання заяви Черновецький найняв відомого адвоката Федура, аби домогтися прийняття рішення на свою користь», – зауважив Геннадій Москаль.

Після вчорашньої програної справи в Апеляційному суді Києва Андрій Федур заявив, що тепер сподівається на розвиток кримінальної справи проти Ю. Луценка вже не як проти держслужбовця, а як проти фізичної особи.

Як повідомлялося, стосовно Юрія Луценка було порушено кримінальну справу після інциденту з мером Києва Леонідом Черновецьким 18 січня після засідання Ради національної безпеки і оборони. 26 травня Генеральна прокуратура перекваліфікувала кримінальну справу з «нанесення легких тілесних ушкоджень» на «посадовий злочин».

3 червня повторно обраний Київським міським головою Леонід Черновецький повідомив про своє рішення відкликати заяву із прокуратури щодо інциденту з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.