Блок НУ-НС не підтримує відставку уряду

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 11.07.2008 14:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5401

Безумовно, ми не будемо голосувати за резолюцію недовіри уряду. Я переконаний, що вона не дістане підтримки і в суспільстві.

Про це, виступаючи з парламентської трибуни, заявив голова фракції «Наша Україна - Народна Самооборона» В’ячеслав Кириленко.

«Нам незрозумілі причини винесення цього питання на прядок денний, - заявив він, зауваживши, що, «можливо, прем’єр тіньового уряду про це розповів би, але його нема в сесійні залі».

«Ми переконані, що дискусія повинна бути не про кабінети, не про крісла, посади й портфелі, а про принципові зміни в курсі країни, - підкреслив голова фракції, - А таких дискусій з боку Партії регіонів ми, на жаль, не спостерігаємо. Підхід, отже, лишився старий – дайте спочатку владу, а потім ми придумаємо, як нам працювати. Це підхід позавчорашнього дня».

«Будь-який уряд повинен діяти так, як це передбачає коаліційна угода. Якщо наші партнери по коаліції будуть виконувати коаліційну угоду, ми будемо працювати далі як єдина команда. Це проста формула, вона потребує лише щоденного виконання», - переконаний В’ячеслав Кириленко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.