Нардепу Жванії учора вручили повістку. Зі скандалом

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.07.2008 12:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5420

Банальна дія була реалізвана у вигляді реаліті-шоу прямо у аеропорту і в присутності сім'ї

У зв’язку з тим, що народний депутат України Д.Жванія систематично ухилявся від дачі показів у якості свідка у відповідній кримінальній справі, вчора, 16 липня ц.р., у міжнародному аеропорту «Бориспіль» співробітники Служби безпеки України на виконання доручення Генеральної прокуратури України вручили Д.Жванії повістку про обов’язкову явку на допит до слідчого прокуратури, мовиться у повідомлення прес-служби.

Після вручення повістки Д.Жванія згідно із встановленим законодавством України порядком ознайомився з її змістом та особистим підписом засвідчив її отримання.

Про виконання цієї слідчої дії СБУ проінформувала слідчого Генпрокуратури України.

Нардеп Жванія вважає, що дії правоохоронців були хамськими.

"Я проводжав всю родину на відпочинок. Мене зустріли з камерами і хамським чином при дітях вручили повістку", - заявив Жванія УП.

За його словами, повістка підписана заступником головного управління БКОЗ Служби безпеки України С. Батраковим за дорученням Генеральної прокуратури.

При цьому на повістці немає номеру кримінальної справи.

"Я їм сказав, що вони дебіли і виродки. Я не мав на увазі їх, а всю систему, яка так працює, - розповів депутат. – Бо я цілий день знаходився на робочому місці і декілька десятків разів ходив додому, бо збирав родину на відпочинок".

При цьому депутат заявив, що 23 липня він з’явиться в слідче управління, якщо його буде допитувати особисто керівник слідчої групи справи про отруєння Галина Климович.

"Згідно з Конституцією, я можу приходити на допит, а можу не приходити. Але я прийду і дам свідчення, якщо мене буде допитувати особисто пані Климович. Вона краде мій особистий час, я теж хочу зайняти її час. З іншими слідчими я говорити не буду", - заявив Жванія.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.