БЮТ готовий до позачергової сесії парламенту, але не побалакати і розійтись

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.07.2008 14:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5426

Блок Юлії Тимошенко готовий до проведення позачергового засідання Верховної Ради України.

Про це заявив Перший заступник Голови фракції БЮТ у Верховній Раді Андрій Кожем’якін.

«За всю історію України – це чи не перший випадок, коли Верховна Рада України практично самоусунулася від виконання функцій законодавчої влади держави», - сказав він.

Кожем’якін зазначив, що не прийняти найбільш нагальний і потрібний для держави закон, від якого залежить добробут суспільства, розвиток економіки, соціальний захист населення - Закон про зміни до держбюджету на 2008 рік - і при цьому піти на канікули – вкрай безвідповідально

«Саме через необхідність прийняття закону про зміни до держбюджету фракція БЮТ, фактично, завершила збір підписів з вимогою про проведення позачергової сесії», – повідомив народний депутат.

«Ми готові скликати позачергову сесію. Але ми не будемо цього робити, як дехто заявляє для піару, чи для чергових суперечок та взаємних обвинувачень у сесійній залі. Позачергова сесія ВРУ буде скликана за умови, якщо з Верховної Ради буде відкликаний президентський законопроект про зміни до держбюджету на 2008 рік і якщо у нас буде переконання, що для прийняття змін до держбюджету України на 2008 рік набереться необхідна кількість голосів народних депутатів», - наголосив заступник Голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.