Подробиці стрілянини у Львові

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 17.07.2008 23:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5429

За фактом вбивства у Львові підприємця Ігоря Кульчицького порушено кримінальну справу. Автомобіль, із якого вбивці обстріляли бізнесменів, знайдено спаленим і без номерів.

Галицький райвідділ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області порушив кримінальну справу за фактом умисного вбивства львівського підприємця Ігоря Кульчицького. Правоохоронці повідомили, що знайшли на вулиці Заклинських (район Кайдервальду) автомобіль Volkswagen Golf синього кольору, із якого стріляли. Він був спалений і без номерних знаків.

Водночас як повідомляється, із посиланням на джерела у правоохоронних органах, причиною вбивства бізнесмена Ігоря Кульчицького може бути не лише його професійна діяльність - будівельний бізнес. За припущенням джерела, причиною вбивства міг також слугувати бізнес, який дістався Кульчицькому від убитого у середині 90-х львівського кримінального авторитета Завінського (Завіні). Джерело зазначає, що Ігор Кульчицький перебував у цивільному шлюбі з колишньою дружиною Завіні і фактично контролював бізнес, який залишився після смерті кримінального авторитета.

Загиблий бізнесмен Ігор Кульчицький, отримав три кульових поранення: в грудну клітку, в руку та ногу.

Стріляли з автомобіля Volkswagen Golf синього кольору близько 9.50 год. У цей час Ігор Кульчицький та Павло Федів саме йшли в офіс, який знаходиться на вул. Фредра, 1. Машина їхала їм на зустріч. Загалом було випущено 12 куль калібру 7,65.

Тим часом партнера Кульчицького Павла Федіва, який отримав кульове поранення лівого кульшового суглобу (в області паху), було прооперовано. Як повідомив заступник головного лікаря 8-ї лікарні, де перебуває Федів, Андрій Цвих, операція пройшла успішно. «Наразі стан здоров’я потерпілого середньої важкості», - повідомив лікар. За його словами, зараз важко сказати скільки часу потерпілий проведе у лікарні. Біля палати Федіва виставлено охорону із бійців Беркуту.

Як повідомлялося раніше, правоохоронці висунули офіційну версію збройного нападу у Львові: це професійна діяльність вбитого Ігоря Кульчицького та пораненого Павла Федіва.

Нагадаємо, сьогодні, 17 липня, близько 10 год. у центрі Львова на вулиці Фредра невідомі вчинили стрілянину по двох бізнесменах, які є співзасновниками Львівської інвестиційно-будівельної компанії. Один із них Ігор Кульчицький, син легендарного львівського футболіста Ігоря Кульчицького, загинув на місці. Його партнер по бізнесу Павло Федів перебуває у 8-ій лікарні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.