Деградація клерків гаранта перетворила СП у щось не зрозуміле

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.07.2008 17:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5457

Заява голови СП про те, що Юлія Тимошенко нібито розпочала активну роботу з метою забезпечення собі переваг на майбутніх президентських виборах, може бути свідченням помітної усім прогресуючої інтелектуальної деградації Віктора Балоги.

Про це заявив народний депутат від БЮТ Віктор Уколов.

«Одкровення» Балоги з усією очевидністю продемонстрували його маніакальне бажання утриматися біля владного корита. Цими сподіваннями зараз живе не лише головний президентський «сантехнік», як його охрестив Президент, але й уся Банкова, яка його стараннями перетворюється на бойлерну», - наголосив Віктор Уколов.

«Приступи «політичної мегаломанії» у глави СП підозріло збігаються у часі з поїздками Президента за кордон. «Мегаломания» – це такий розлад психіки, коли людина вважає себе богом, членом королівської родини абощо», - зазначив народний депутат.

«Біда, якщо Віктору Балозі кругом ввижаються конкуренти і вороги, але ще більша проблема в тому, що заручником такого неврівноваженого психічного стану стає вся країна», - підкреслив Віктор Уколов.

Особливе здивування у народного депутата викликав пасаж Віктора Балоги про державний бюджет як «один з інструментів агітації» Уряду.

«Балога стверджує, що зміни до бюджету було провалено парламентською коаліцією. Хочу нагадати йому, що причиною провалу бюджетних змін, яких чекали найменш захищені українські громадяни та цілі галузі вітчизняної економіки, стала збочена позиція кількох депутатів, що представляють балогівський «Єдиний центр». Саме вони стали причиною того, що пенсіонери можуть не отримати підвищення пенсій, а програма підготовки до Євро-2012 залишиться без державних інвестицій», - підкреслив Віктор Уколов.

На думку депутата, Балога лаштується в шати такого собі неконституційного віце-президентика, намагаючись давати оцінки всім гілкам влади. «Проте найбільш прикро, що Балозі в цьому сприяє Віктор Ющенко, який намагається за будь-яку ціну залишитись на займаній посаді і тому знайшов собі союзників в особі Партії регіонів», - констатує Віктор Уколов.

«Натомість головною задачею, якою опікується Уряд, є аж ніяк не президентські вибори, а подальше нарощування економічних успіхів у державі і виправлення негативних наслідків від провалу змін до бюджету, через змову опозиції і Банкової», - наголосив народний депутат Віктор Уколов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.