Комуністи не збираються засідати під час відпусток

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 28.07.2008 14:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5468

Комуністична партія виступає проти проведення позачергового засідання парламенту.

Про це повідомила у прес-служба КПУ.

«На нашу думку, сьогодні головним завданням влади має бути не проведення ритуальних нарад та засідань, а реальні дії щодо надання медичної, грошової та іншої матеріально-технічної допомоги мешканцям Львівської, Рівненської, Івано-Франківської, Тернопільської областей, які її потребують, а також виділення необхідних коштів з резервного фонду Кабміну і будматеріалів з державного резерву для відбудови помешкань громадян та відновлення інфраструктури постраждалих регіонів», - цитує прес-службі лідера КПУ Петра Симоненка.

Комуністи також закликають всіх, хто має здійснювати контроль над використанням державних коштів, «докласти максимум зусиль, аби кожна державна гривня потрапила до адресата, а не осіла в кишенях не чистих на руку ділків».

Від “Аратти”: а хто ж мав сумнів, що для комуністів стихійне лихо і тисячі постаждалих українців - ніщо.

Власне, їхні ідейні вчителі мільйони українців і без стихійних лих винищили. І - нічого, комуністи досі не тільки за це не відповіли, а й коміортно воссідають у парламенті. А нині, після шоу "АнтиНАТО", виконаного на замовлення Кремля, спокійно засмагають на пляжах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.