Президент Ющенко відбув до Криму. У відпустку

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 29.07.2008 14:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5481

У понеділок увечері Президент України Віктор Ющенко відбув до Автономної Республіки Крим, де проведе частину щорічної відпустки.

Про це повідомила прес-служба.

Перебуваючи в Криму, Глава держави перериватиме відпустку, щоб провести низку робочих поїздок та зустрічей.

Зокрема, на 29 липня заплановано зустріч Президента України з Президентом Вірменії С. Саргсяном.

Свою відпустку Віктор Ющенко проведе разом з родиною.

Втім, не всі політики зрозуміли цей крое гаранта.

“Те, що у розпалі рятувальних та відновлювальних робіт на Західній Україні Президент відбув на відпочинок до Криму, свідчить про його справжнє ставлення до трагедії”. - заявив народний депутат Віктор Уколов.

«Цей вчинок навіть більш красномовний, ніж ходіння Віктора Ющенка по пояс у воді перед об'єктивами фото- та телекамер», - сказав він.

22 людини загинули від катастрофічної повені, під загрозою затоплення десятки міст та сіл на Вінниччині та Одещині. Віктор Уколов зазначив, що за таких умов керівництво держави не має права відпочивати.

«Багато моїх колег, народних депутатів, поїхали у західні області, щоб хоч якось допомогти людям», - сказав він.

Народний депутат запевнив, що члени Блоку Юлії Тимошенко обов’язково візьмуть участь у позачерговій сесії Верхової Ради, щоб збільшити витрати держбюджету на подолання стихії.

«У цивілізованих країнах, коли населення цілого регіону переживає такі драматичні події, президенти не тільки не їдуть на відпочинок, але й навіть, повертаються із закордонних відряджень, щоб бути разом з країною, зі своїм народом», - наголосив Віктор Уколов.

«Вчинок Віктора Ющенка демонструє його справжнє ставлення до Західної України, завдяки майже одностайній підтримці якої він став Президентом. Як і всі галичани, я вкрай розчарований своїм Президентом», - заявив народний депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.