Уряд не вводитиме жодних обмежень щодо постраждалих громадян

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 4.08.2008 15:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5506

Уряд не створюватиме жодних обмежень щодо складання реєстрів постраждалих внаслідок повені громадян в західних областях України.

Про це заявила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко під час спілкування з мешканцями села Кам’янка Глибоцького району Чернівецької області.

Прем’єр-міністр України закликала мешканців постраждалих населених пунктів у разі виникнення будь-яких проблем з місцевою владою звертатися на урядову “гарячу лінію” 256-78-08.

Юлія Тимошенко наголосила, що особисто кожного вечора вивчає всі дзвінки, які надходять від громадян на урядову “гарячу лінію”.

“Влада владою, але щоб не було жодної ображеної людини, громада має особисто контролювати процес виплати компенсацій”, - підкреслила Глава Уряду. При цьому вона звернулася до представників місцевої влади з вимогою не затримувати виплату компенсацій за зруйновані будинки та знищені повінню городи.

Окрім того, Юлія Тимошенко пообіцяла, що Уряд вирішить питання з оздоровленням всіх дітей з постраждалих від стихії регіонів – “ми оздоровимо стільки ваших дітей, скільки необхідно”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.