Навіть Шуфричу соромно за земляка Балогу

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 5.08.2008 14:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5515

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич стверджує, що Віктор Балога, будучи керівником Міністерства з надзвичайних ситуацій, використовував службові літаки для приватних польотів до Закарпаття.

Про це він заявив в інтерв'ю тижневику «Події і люди».

«Це були приватні рейси літаком, що належить МНС. За рік перебування на міністерській посаді Балога близько двадцяти разів літав ним до Закарпаття. Поки я йому не сказав: «Вітя, тобі не соромно на військовому літаку кожної п'ятниці літати додому? Не хочу робити офіційних заяв як народний депутат, але припини це робити, у тебе є можливість оплачувати приватні рейси! А це непристойно!», - сказав Шуфрич.

Народний депутат зазначив, що йому соромно за Балогу як за земляка. «Можна, звичайно, пояснити його часті польоти до Мукачевого тим, що кожної п'ятниці йому потрібно було проводити протипаводкові заходи в Закарпатті, але, думаю, таке пояснення викличе сміх і у вас, і у інших», - сказав Шуфрич.

Як повідомлялося раніше, ГПУ порушило кримінальне розслідування справи про зловживання службовим становищем проти очільника МВС Юрія Луценка. Зокрема, в якості епізоду зловживання фігурує подія, коли Луценко на службовому літаку безоплатно провозив свою сім'ю у Крим.

До Балоги ГПУ, в цій частині, претензій не має, хоча факти використання ним авіатранспорту не за призначенням зафіксовані у актах ревізій КРУ Мінфіну та Рахункової палати.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.