Поки грім не вдарить... На будівельників водного господарства випала грошова злива

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 7.08.2008 15:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5531

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко провела нараду у Державному комітеті України з водного господарства, присвячену питанням розв’язання проблеми галузі.

Під час наради Юлія Тимошенко повідомила, що Уряд на своєму сьогоднішньому засіданні ухвалив рішення про виділення 670 млн. грн. на відновлення і будівництво нових об'єктів водного господарства, зруйнованих стихією.

Прем’єр-міністр також зазначила, що на відновлення дамб, на яких проходять автодороги, з бюджету „Укравтодору” виділено 57 млн. грн. Глава Уряду зауважила, що ця сума може бути збільшена. «Стільки, скільки вам знадобиться, – стільки буде виділено», - заявила Юлія Тимошенко.

Окрім того, як відзначила Прем’єр-міністр, з Державного бюджету на відновлення зруйнованих і будівництво нових водозахисних споруд буде виділено 360,5 млн. грн., з яких 60,5 на завершення робіт в басейні річки Тиса.

Глави Уряду також зазначила, що із спеціального фонду Міністерства охорони навколишнього природного середовища буде додатково виділено 250 млн. грн., які Держводгосп зможе спрямувати для проведення відновлювальних робіт.

«Я думаю, що такого фінансового дощу на вас ніколи не падало», - наголосила Юлія Тимошенко.

Як повідомлялося раніше, Президент Ющенко дав доручення ГПУ первірити стан фінансування урядами будівництва протипаводкових споруд у регіоні Карпат. На думку Президента тільки уряд Єханурова фінансував ці об'єкти у повній мірі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.