Комуністичний піар: дітям заважають відпочивати, нав'язучи кирзовий совок

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 7.08.2008 18:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5534

Сьогодні кримські комуністи зняли державний прапор України і встановили на центральній стелі Міжнародного дитячого центру “Артек” нові барельєфи радянських орденів, які були раніше демонтовані.

Про це повідомив персональний ресурс голови Кримського рескому КПУ Леоніда Грача.

Як зазначається у інформації, десант комуністів, комсосольців, ветеранів-артеківців(навіть такі знайшлися! - ред.) розгорнув наметове містечко біля державного дитячого оздоровчого закладу. Як зазначається, ці громадяни мають намір захищати символіку неіснуючої держави від української влади.

При тому, виступаючи на мітингу, місцевий комуністичний лідер, нардеп Грач зазначив, що у такий спосіб комуністи протестують проти політики Президента Ющенка, яка на його думку веде країну до краху.

"Знімати державний прапор з державної установи й чіпляти на його місце прапор країни, якої не існує - як мінімум неправомірно. Подібні вчинки з боку проросійських політичних сил в Україні вже не можна вважати примітивною піар-акцією ”, - сказав народний депутат, перший заступник Голови парламентського Комітету з питань правосуддя Юрій Кармазін.

Депутат відмітив, що “кримські комуністи завжди відрізнялись своїми антиукраїнськими виходками, забезпечуючи собі таким чином електоральну підтримку на півострові. Однак в даному випадку місцева влада повинна вжити адекватних заходів, а не закривати очі на глум над державною символікою України, за що, між іншим, в Кримінальному кодексі передбачено кримінальну відповідальність".

Кармазін висловив сподівання, що "керівництво державного підприємства МДЦ “Артек”, в свою чергу, теж притримуватиметься відкритої, чесної політики".

Депутат також нагадав про низку шовіністичних актів з боку проросійських партій і громадських організацій півострова. Зокрема, появу плакатів з нахабними лозунгами і зображенням депутата Держдуми РФ Затуліна, акт вандалізму, що мав місце в Севастополі 5 липня, коли комуністи, "вітренківці" і "регіонали" вкинули в море дошку, встановлену на честь річниці підняття українського прапора на кримському флоті. “Країна, яка поважає себе і цінує закони, не допустила б виникнення подібних ситуацій.

Всі ці факти давно б уже мали стати тривожним "дзвіночком" для центральної влади”, – переконаний Кармазін. На думку депутата, "керівників правоохоронних органів, які залишають такі антиукраїнські вчинки безкарними, треба звільняти з посад”.

Замість післямови. На наш жаль, чомусь ніхто із політиків так і не помітив, що галаслива компанія Леоніда Грача, щонайменше, заважає відпочивати дітям. І не тільки українським. При тому, що ці дітлахи, на щастя, мають дуже віддалену уяву про те, що таке СРСР і тим більше - компартія.

Невже в АР Крим не знайдеться нормальної людини, яка хоч раз пояснила, у доступній формі, політиканам, що усе, навіть піар має свою межу і заважати заради цього відпочинку дітей просто не гідно ні народному обранцю, ні будь-кому інщому?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.