П'ята колона в Украіні. Симоненко публічно підтримав агресора

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 8.08.2008 15:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5536

Як тільки стало відомо про початок військових дій у Грузії лідер КПУ, нардеп Петро Симоненко миттєво заявив про підтримку агресора. Про територіальну цілісність суверенної держави український законодавець й не згадав.

“Компартія рішуче засуджує агресивну політику режиму Саакашвілі, яка призвела до ескалації ситуації у Кавказському регіоні аж до оголошення війни, про що свідчить його наказ про загальну мобілізацію”. Про це заявив лідер українських комуністів Петро Симоненко.

Петро Симоненко наголосив, що грузинсько-осетинський конфлікт має бути вирішений виключно мирним шляхом, а не силою та ціною людських життів.

“Але Саакашвілі – це пташеня з гнізда штатівського орла, і його політика – це віддзеркалення агресивно-гегемоністської політики США та їхніх натівських сателітів”, - сказав лідер КПУ

Петро Симоненко також вимагає від Ющенка, як Верховного головнокомандувача, та міністра оборони негайно повернути додому українських військових, які перебувають зараз у Грузії та припинити озброювати президентського кума Саакашвілі.

“Україна повинна негайно відкликати своїх військових, які перебувають у Грузії та припинити постачати зброю Саакашвілі”. Про це заявив лідер українських комуністів Петро Симоненко.

Замість пілямови. Виявляється, для народного депутата., який, до речі, складав Присягу Україні, такі категорії, як право, територіальна цілісність держави тощо, - ніщо. Як і не помітив товариш Симоненко, що наразі законний уряд суверенної держави вимушено дає відсіч озброєним бандформуванням, які становлять загрозу для будь-якої держави.

Натомість, пильне компартійне око миттю розгледіло класову сутність подій, фактично назвавши законнообраного Президента суверенної Грузії мало не маріонеткой Вашингтону. При тому, звівши законні і легітимні міждержавні домовленості у військовому співробітництві, як суто витівку двох кумів.

Принагідно, ми публічно звертаємося до керівництва СБУ із вимогою: дати правову оцінку публічним висловлюванням громадянина України Петра Симоненка та вжити негайних заходів, передбачених чинним законодавством, для припинення його протиправної діяльності із підтримки міжнародних терористичних бандформувань.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.