Російські військові звинувачують Грузію у розстрілі миротворців

Автор/джерело -  © РІА Новості



Дата публiкацiї - 8.08.2008 16:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5540

Російський посадовець зробив гучну заяву посилаючись на якісь таємничі дані.

"Є дані, що грузинські військовослужбовці добивають поранених російських миротворців і місцевих жителів на захоплених постах", - заявив помічник головкому Сухопутних військ полковник Ігор Конашенков.

"Не дивлячись на запеклий вогонь з боку грузинських військ, російські миротворці продовжують тримати оборону", - повідомив Конашенков.

За його словами, в районі Цхинвалі ведуться наполегливі бої, грузинські танки прямим наведенням розстрілюють пости російських миротворців, а штурмова авіація грузинських ВВС завдавала ракетно-бомбових ударів по об'єктах російських миротворців.

Конашенков повідомив також, що близько десяти російських миротворців загинули, 30 поранені.

Від “Аратти”: наразі свіжа фотоінформація із місця бойових дій не підтверджує слів російського посадовця.

Як можна помітити із кадру російського телебачення, на якому зображено російський блок-пост - ніяких боїв полизу немає, російського вартового ніхто не чіпає, навіть не стріляє у його бік, бо військовий стоїть у повний зріст біля перекритого шлагбауму.

Між тим, російське військове відомство так і не надало зрозумілих пояснень: чому так звані миротворці надають озброєну допомогу бандформуванням у військових діях проти урядових військ Грузії?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.