Антигрузинська істерія у Росії. ФСБ, як і годиться, масово виявила грузинів-диверсантів

Автор/джерело -  © РІА Новості



Дата публiкацiї - 11.08.2008 15:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5559

Грузинські спецслужби напередодні акту агресії в Південній Осетії вели активну розвідувальну діяльність в невизнаній республіці і прилеглих районах Росії, десять осіб затримано за підозрою в підготовці терактів.

Про це повідомив директор ФСБ РФ Олександр Бортников.

"Нами затримано дев'ять агентів грузинських спецслужб, які вели розвідку військових об'єктів і готували теракти, зокрема на території РФ", - сказав Бортников на зустрічі з Президентом Росії Дмитром Медвєдєвим.

За словами глави ФСБ, агенти надають покаянні свідчення.

"Затриманий один із співробітників спецслужб Грузії, який нелегально знаходився на території Росії і керував агентами", - додав Бортников.

Водночас, представник Північної Осетії повідомив сьогодні, що в госпіталі у Владикавказі знаходяться декілька поранених іноземних громадян, які раніше увійшли на територію Південної Осетії у складі грузинських військ.

Від “Аратти”: яка ж війна без шпигунів і диверсантів? Якщо російська пропаганда стверджує, що буцім-то маленька безядерна Грузія на пала на ядерну наддержаву Росію, то, зрозуміло, для повноти сценарної постановки шоу, явно не вистачало шпигунсько-диверсійної складової.

Як бачимо, московські чекісти, як і завжди, хутенько виправили "недолік".

Ми чомусь не маємо жодних сумнівів, що за "викриттями" шпигунської мережі, за типовим сценарієм Кремля, мають відбутися кілька терактів із обов'язковим "грузинським слідом".

От побачите.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.