Президент Росії награвся у війнушку?

Автор/джерело -  © NEWSru



Дата публiкацiї - 12.08.2008 12:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5567

Президент Росії Дмитро Медвєдєв заявив, що “на основі доповіді ухвалив рішення про завершення операції з примусу Грузії до миру”.

"Я прийняв рішення завершити операцію з примусу грузинських властей до миру. Мета досягнута", - сказав Медвєдєв на робочій зустрічі в Кремлі з міністром оборони Анатолієм Сердюковим і начальником Генштабу Миколою Макаровим.

"Безпека наших миротворчих сил і цивільного населення відновлена. Агресор покараний і зазнав значних втрат. Його озброєні сили дезорганізовані", - заявив російський лідер.

Медведев також зажадав від російських військових, у разі виникнення локальних точок опору в Південній Осетії ухвалювати рішення про знищення. "При виникненні осередків опору і інших агресивних настань - ухвалювати рішення про знищення", - доручив Медведев Сердюкову і Макарову.

Президент РФ також розпорядився нагородити російських військовослужбовців за дії в зоні конфлікту. "Відзначаю високу ефективність дій нашого посиленого миротворчого контингенту, злагоджену роботу всіх підрозділів". "Прошу вас, Анатолій Едуардович (Сердюків), уявити пропозиції про державні нагороди учасникам операції і передати мою подяку всім", - сказав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.