Посадовці ЧФ РФ непомірно крадуть

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 12.08.2008 18:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5577

СБУ у взаємодії з податковими органами м. Севастополя викрито низку фактів протиправної діяльності командного складу підрозділів Чорноморського флоту Російської Федерації, що завдала значної шкоди економічним інтересам України.

Про це повідомила прес-служба.

За матеріалами Служби безпеки України у взаємодії з Державною податковою інспекцією України в м. Севастополь порушено дві кримінальні справи стосовно співробітників Чорноморського флоту РФ за фактами ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах.

Зокрема, кримінальну справу за ч. 3 ст. 212 ККУ порушено стосовно головного бухгалтера підприємства «Будівельне управління ЧФ РФ» громадянина Російської Федерації, за фактом умисного ухилення протягом 2007-2008 р.р. від сплати податків до бюджету України на суму понад 4 млн. гривень.

Кримінальну справу за цією ж статтею КУУ порушено щодо керівника окремого господарського підрозділу ЧФ РФ - 64-го Управління Міністерства оборони РФ за фактом несплати податків під час проведення будівельно-монтажних робіт і завдання шкоди бюджету України на суму понад 2,9 млн. гривень.

Досудове слідство за справами триває.

В.о. Голови СБ України Валентин Наливайченко запевнив: «Кримінальні справи розслідуються відповідно до чинного законодавства України. Всі структури, незалежно від приналежності і громадянства їхніх керівників мають сплачувати податки до бюджету України у повному обсязі, відповідно до законодавства нашої держави».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.