Україна і Росія інветаризують газові угоди

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 18.08.2008 13:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5608

Україна і РФ відновили роботу з інвентаризації газових угод.

Про це повідомляє сьогодні Міністерство палива і енергетики України.

Експерти двох країн на зустрічі в Києві 15 серпня відзначили, що в міжурядових угодах міститься значна кількість застарілих і недіючих норм.

Сторони домовилися підготувати відповідний аналіз і зміни до угод. Наступне засідання з інвентаризації і аналізу діючих міжурядових угод у газовій галузі заплановано провести у вересні 2008 р.

Крім того, під час зустрічі українські і російські експерти обговорили перспективи діяльності міжнародного консорціуму з управління і розвитку газотранспортної системи України.

Також відбулося засідання робочої групи з нормалізації роботи компанії "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ). Сторони обговорили сумісні кроки для нормалізації роботи підприємства, його подальшого розвитку і технічної модернізації.

Від “Аратти”: згадка про ТОВ "Газтратнспортний кнсорціум" чомусь навела нас на думку, що російська сторона зробить усе можливе, аби затягнути газові переговори до глибокої осені, із тим, щоб було зручніше шантажувати уряд.

Наразі, судячи із кількості бурдного й часто-густо, просто дебільного "компромату" на діючий уряд, який озвучують куплені клерки гаранта, позиції російських переговорників не дуже міцні.

Тому й улаштовуться шоу від заворованих клерків із Банкової. Розрахунок простий, як завжди у Росії: а може знайдуться дурні, що у ті нісенітниці повірять і скинуть, незручний для Кремля, уряд.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.