Голова Адміністрації Севастополя впенеий, що засланих козачків там ще немає

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 19.08.2008 16:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5613

Голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов вважає недостовірними заяви, що в Севастополі багато людей мають як український, так і російський паспорти.

Зокрема, відповідаючи сьогодні на прес-конференції на питання журналістів, він заявив: „Якщо ви не володієте інформацією, то не говоріть. На сьогоднішній день точної інформації, звичайно, немає ні у кого, але я можу припустити, що декілька тисяч чоловік мають російське громадянство”.

Як пояснив Саратов „це пов’язано з моментом становлення держав Україна і Росія, коли ще не почали до кінця працювати системи, і ті люди, які служили на російському флоті і звільнялися в запас на початку 90-х років, реально ще мали можливість одержати російський паспорт. І все”.

В той же час голова міськради запропонував звернути увагу на інше: „Більшість людей, які сьогодні служать на російському флоті (очевидно, він має на увазі і громадян України - працівників підприємств і установ флоту - ред.), жінки і діти, це наші українці, які живуть в Україні. Жінки мають український паспорт... І ось ці сім’ї сьогодні складають населення Севастополя. Тут якихось засланих з боку козачків немає”.

Більш того, відзначив Саратов „ці люди після завершення служби переважно залишаються в Севастополі. І це дуже добре, тому що чисельність населення України, як ви знаєте, падає з року в рік, і чим більше людей працездатного віку залишаються на нашій території, тим краще Україні».

Від “Аратти”: кадрова політика нашого Президента вже не дивує, і тим більше, навіть не викликає емоцій.

Питання тільки в одному: навіщо на повних нікчем витрачаються кошти платників податків. Чи у Севастполі присутність української влади визначається лише відповідними табличками на будівлях?

Якщо ні, то ми б хотіли, щоб керівникові Адміністрації Севастополя у Секретаріаті пояснили, у який спосіб можна виявити громадянина із подвійним паспортом. Хоча, ми чомусь впевнені, що клеркам, наближеним до тіла гаранта, перейматися такими дрібницями просто немає часу - "поляни" заважають.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.