Прем'єр Тимошенко не переймається базіканням клерків із Банкової

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 20.08.2008 13:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5621

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не буде судитися з заступником глави секретаріату президента Андрієм Кислинським, який звинуватив її в державній зраді, змові з Росією та політичній корупції.

Про це заявив головний бютівський юрист, депутат Андрій Портнов.

"Розумієте, Юлія Володимирівна політик державного масштабу, тому якщо вона з кимсь би й судилася, то тільки з державними діячами такого ж масштабу і рівня. А на заяви мурах вона не звертає уваги", - стверджує Портнов.

За його даними, твердження цих самих "мурах" про те, що вони передали в прокуратуру документи, які нібито підтверджують зраду, не відповідають дійсності.

В.о. генпрокурора Сергій Винокуров підтвердив газеті, що поки матеріали, які стосуються "державної зради і політичної корупції Тимошенко в ГПУ не надходили". "Якби вони надійшли, я б про це точно знав", - сказав він.

Як відомо, у понеділок Кислинський звинуватив Тимошенко в створенні за підтримкою Кремля передвиборного штабу на чолі з Віктором Медведчуком і заявив, що Москва передбачила на підтримку президентської кампанії Тимошенко 1 млрд. дол. За його словами, у групу "змовників", які нібито зібралися на острові Сардинія, також входять деякі політики з ПР і СДПУ(ПРО), а також екс-президент Леонід Кучма.

Сама Тимошенко поки ніяк не відреагувала на звинувачення, висловлені Кислинським, хоча у вівторок була в Києві і брала участь у засіданні РНБО.

"Їй довелося для цього вдруге за останні кілька тижнів перервати лікування, яке вона проходить не на Сардинії, а в одній з немецькомовних країн", - розповіло джерело в оточенні Тимошенко.

"До речі, її на цьому засіданні ніхто не чекав, тому там для уряду готувалася екзекуція з приводу подолання наслідків стихії на Західній Україні. Був підготовлений проект рішення РНБО, у якому ключовою була фраза, що прем'єрові потрібно не відпочивати, а працювати. Однак особиста участь Юлі зруйнувала ці плани і за підсумком ця фраза з формулювання зникла", - стверджує джерело.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.