Нардепів-самооборонців шокувало нагородження Льоні Космоса

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 21.08.2008 14:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5628

Виявляється, столичний мер вніс “значний особистий внесок”, а ми дуркуваті кияни - цього не помітили. В тому числі - й народні обранці.

Народні депутати України, члени депутатської групи «Народна самооборона» прокоментували рішення Президента України Віктора Ющенка нагородити Київського міського голову Леоніда Черновецького з нагоди 17-ї річниці незалежності України орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня – «за значний особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення».

Кирило Куликов: «Раніше ми всі думали, що у нас мер – Льоня-Космос, а тепер він Льоня Мудрий, причому в п’ятому ступені».

Юрій Стець: «Я здивований, більше того – я в шоку. З іншого боку, сказати, що це неправильне рішення, не можна, адже це рішення Президента України».

Геннадій Москаль: «Почувши таку інформацію, я подумав, що це першоквітней жарт. Президент покепкував над українським народом».

Володимир Ар’єв: «Після цього нагородження, я вважаю, орден Ярослава Мудрого втратив будь-яку вагу. Оскільки нагороджувати таких людей, як Черновецький, це означає зіпсувати саму ідею нагородження за дійсно великі справи. Тоді давайте нагородимо, наприклад, Петра Першого, посмертно».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.