Нардеп Ляшко заявив про нагальну потребу лікарської допомоги клеркам гаранта

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.08.2008 12:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5634

Народний обранець побачив у стінах Секретаріату Президента масовий психоз на грунті ставлення до особи Юлії Тимошенко і пропонує керівникам апарату пройти медичне обстеження.

"Останнім часом громадяни України стали свідками шквалу абсурдних, безглуздих та відверто брехливих наклепів, які все частіше лунають з вуст посадовців Секретаріату Президента на адресу Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. Нестримне бажання глашатаїв СП переконати суспільство України в тому, що Юлія Тимошенко розпочала президентську виборчу кампанію – це недолугі спроби перекласти з хворої голови на здорову: насправді Віктор Балога та його вірні соратники вже давно її розпочали". - заявляє нардеп Олег Ляшко.

На думку нардепа, нова кампанія звинувачень на адресу прем'єра має на меті зірвати газові переговори із Росією, що означатиме для українців суттєве зростання цін на газ. "Активним противникам Кабінету Міністрів на Банковій нічого протиставити успішній діяльності коаліційного Уряду. Їхні спроби розвалити коаліцію у Верховній Раді, зробити Уряд недієздатним – зазнали повного фіаско. Останні дії і вислови Віктора Балоги та його підлеглих спрямовані на те, щоб спровокувати загострення стосунків між Прем’єр-міністром України та лідерами РФ. Однією з цілей таких дій є бажання спровокувати Росію поставити ціну за газ 400 дол. США. В такому випадку українська економіка буде поставлена на грань виживання, але мети буде досягнуто: Віктор Балога та його підлеглі зможуть, врешті решт, звинуватити Юлію Тимошенко хоча б у чомусь". - наголосив Ляшко.

Парламентар вважає, що всі закиди та звинувачення на адресу прем'єра та уряду демкоаліції - абсурдні і не мають нічого спільного із реальністю. "Повна безглуздість обвинувачень з Банкової на адресу Прем’єр-міністра України дозволяють припустити, що українське суспільство дуже швидко повідомлять про світову таємну змову, яку очолює Юлія Тимошенко, а її реалізацію вона обговорює з Усамою бін Ладеном десь на безлюдному острові у Тихому океані". - іронізує народний обранець.

"Заяви працівників Секретаріату Президента України, які все частіше лунають, викликають закономірну тривогу за здоровий глузд їх авторів та здатність адекватно оцінювати реалії у яких живе українське суспільство. Причиною всіх проблем, як в Україні так і у світі, в секретаріаті Президента ввижається Юлія Тимошенко. Останнім часом це нагадує масовий психоз. Тому єдине, що можна порадити Віктору Балозі та його заступникам – це запросити психіатра і пройти у нього ґрунтовне та всестороннє обстеження". - заявив Ляшко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.