У СП звернули увагу на антидержавну діяльність КПУ. Нарешті

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 26.08.2008 14:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5655

Суспільство і політичні сили мають визначитися щодо доцільності існування антидержавницької комуністичної ідеології в Україні.

Класово близькі союзники: Янукович і Симоненко

Про це заявив Заступник Глави Секретаріату Президента України Ігор Пукшин, коментуючи дії групи кримських комуністів на чолі із народним депутатом Л.Грачем, які 21 серпня зірвали прямий ефір ДТРК «Крим», застосувавши силу проти журналістів.

«Правоохоронні органи мають дати жорстку і адекватну відповідь на захоплення представниками Комуністичної партії України ДТРК «Крим». - наголосив він.

На думку Пукшина, діяльність Компартії останнім часом все частіше набуває характеру організованого кримінального угрупування.

«Насилля проти журналістів у Криму - це не просто злісне хуліганство та порушення конституційних прав громадян на отримання інформації. Це цілеспрямована і послідовна антидержавницька діяльність». - наголосив Пукшин.

Заступник Глави Секретаріату Президента України переконаний, що суспільство та провідні політичні сили, які представляють інтереси громадян України, мають визначитися щодо доцільності існування антидержавницької ідеології у нашій державі.

Замість післямови. Нарешті на Банковій звернули увагу на очевидний нонсенс: партія - організатор і натхненник Голодоморів та масових екзекуцій цивільного населення, не просто офіційно діє в Україні, а й засідає у парламенті!

Це, за мірками нормального глузду, те ж саме, якби сьогодні у Бундестазі Німеччини засідала фракція легально діючої Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини.

І ми на увесь світ кричимо про Європейську інтеграцію? Навіть і не смішно. Бо напевно, якби не зухвалість нардепа Грача, то ніхто б й не вякнув проти комуністів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.