«Наша Україна» заявляє про «кримінальний бєспрєдєл» у залі ВР

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 26.07.2006 22:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=566

«Наша Україна» заявляє, що у сесійній залі Верховної Ради України були присутні сторонні особи, котрі брали участь у сутичках та побитті народних депутатів на боці Партії регіонів.

Сьогодні у засобах масової інформації з’явилися свідчення з документальним підтвердженням (фото).

"Інцидент мав місце 11 липня 2006 року під час першого це грубим порушенням конституційних прав депутатів, нехтуванням парламентських традицій та порушенням чинного законодавства України)", - йдеться у заяві "Нашої України" .

"У разі підтвердження цих фактів ми розцінюватимемо подію як грубе порушення та неповагу до закону з боку Партії регонів, яка не отримавши, а лише відчувши присмак влади, переносить кримінальний «беспредел» у вищий законодавчий орган держави. У такому разі ми покладатимемо відповідальність за цей інцидент персонально на Олександра Мороза. У зв’язку з цим вимагатимемо від нього пояснень: чи не була присутність «бойовиків» Партії регіонів у сесійній залі погоджена Олександром Морозом з Партією регіонів з метою його захисту у кріслі голови парламенту після зрадницького розвалу ним Коаліції демократичних сил?"

«Наша Україна» звертається до Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ України перевірити інформацію та дати правову оцінку подіям у парламенті 11 липня 2006 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.