На Тимошенко готували замах, проте головний підозрюваний втік. Як завжди

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 27.08.2008 14:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5668

СБУ, перевіряючи інформацію колишнього керівника Головного управління СП з питань діяльності правоохоронних органів Валерія Гелетея попередила вчинення групою осіб замаху на прем’єр-міністра, лідера БЮТ Юлію Тимошенко, який планувалося здійснити під час виборчої кампанії 2007 року.

Про це сьогодні на прес-конференції у Києві, відповідаючи на запитання журналістів, повідомила начальник прес-служби СБУ Марина Остапенко.

«Таким чином злочинні наміри були зірвані, але головний підозрюваний (хто саме не уточняється - УНІАН) знаходиться за кордоном. Наразі Тимошенко нічого не загрожує», - сказала вона.

Як повідомлялося раніше, 11 травня 2007 року на той час керівник Головного управління Секретаріату Президента з питань діяльності правоохоронних органів Валерій Гелетей повідомив, що Секретаріат глави держави має матеріали, в яких розписані схеми дестабілізації в суспільстві і схеми замахів на відомих українських політиків, зокрема лідера БЮТ Тимошенко, лідера Громадянського руху “Народна самооборона” Юрія Луценка та інших.

24 травня прес-центр СБУ повідомив, що Служба безпеки порушила кримінальну справу за результатами перевірки інформації Гелетея про підготовку замахів на політиків.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.