БЮТ заявляє про переслідування своїх депутатів

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 28.07.2006 13:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=567

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що створення так званої “антикризової коаліції” та імовірність приходу її до влади, призвела до відродження кримінальних методів режиму Кучми.

"Про це свідчать факти масштабної політичної корупції, обману і зради виборців, брутальних інтриг і бандитських методів тиску на політиків.

Сьогодні здійснюється відверте переслідування депутатів БЮТ, їхніх рідних та близьких. Після хвилі брутальних нападів, фізичного насильства і вбивств наших колег у місцевих радах, сьогодні розгортається жорстокий пресинг і залякування народних депутатів парламенту,"- йдеться у заяві фракції на сайті БЮТу.

"Встановлено зовнішнє спостереження і надходять постійні погрози на адресу сина народного депутата, лідера Незалежної профспілки гірників Михайла Волинця. Так само, як це відбувалося в час Кучми, коли влада намагалася „покарати" Михайла Волинця за опозиційну діяльність. Абсолютне повторення сценарію залякування свідчить, що його авторами є одні й ті ж можновладні особи, які раніше служили попередньому режиму, а зараз, готуючись до приходу до влади комуно-олігархічної більшості, фактичного відродження кучмізму, знову повертаються до випробуваних ними методів. Враховуючи, що два з половиною роки тому сина Володимира Волинця вже викрадали і застосовували проти нього тортури, поновлення зовнішнього спостереження ми сприймаємо як попередження.

У Донецькій області здійснюється організована і спланована кампанія переслідування доньки депутата Валентина Зубова. За прямою вказівкою губернатора Донецької області В. Логвиненка здійснюється цілий комплекс антизаконних замовних дій, метою яких є руйнування підприємницької діяльності дочки Валентина Зубова, проведення силових акцій аж до незаконного арешту офісу фірми. Лунають відверті погрози на адресу її сім'ї".

Блок Юлії Тимошенко вимагає рішучого втручання Генеральної прокуратури України та проведення ретельного розслідування з приводу вищенаведених фактів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.