Політичне кредо Януковича визначається суфлером із Москви

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 28.08.2008 15:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5675

Позиція лідера ПР Віктора Януковича визначається з-за кордону і не має нічого спільного із інтересами України і українців.

Про це заявив нардеп Андрій Парубій, коментуючи визнання Росією незалежності самопроголошених територій Грузії – Абхазії та Південної Осетії, та заяву лідера Партії регіонів Януковича, в якій він закликав Україну “прийняти волевиявлення народів Південної Осетії та Абхазії і визнати їх незалежність”.

“Янукович ще раз підтвердив, що не є самостійним політиком. Він ще раз підтвердив, що його позиція визначається зі столиці іншої держави”. “Позиція Януковича не має жодного відношення до національних інтересів України, а лише відображає пріоритети російської зовнішньої політики”, - переконаний народний депутат.

“У випадку визнання Росією незалежності Абхазії та Південної Осетії, ми стали свідками реалізації імперських бажань Росії створити біля своїх кордонів маріонеткові держави з маріонетковими урядами. Весь світ на сьогодні підтримав територіальну цілісність Грузії як непорушний фактор міжнародної політики. Переконаний, що жодна з цивілізованих держав не підтримає такого кроку і визнання самопроголошених територій не матиме жодної перспективи”. наголосив Парубій.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.