До монолітної НСНУ прокрався ЄЦ

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 1.09.2008 14:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5694

У фракції НУ-НС 9 політичних сил. Позиція фракції одноголосна, за винятком 7-х членів новоствореної політичної сили ЄЦ. Як показали голосування, у них завжди є окрема думка.

Про це заявив народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Юрій Стець.

За його словами, «все, що останнім часом відбувалося в Раді, показує, що блок НУ-НС абсолютно монолітний».

«У членів депутатської групи «Народна самооборона» прекрасні відносини з усіма депутатами блоку. Зокрема, можу стверджувати, що абсолютно якісні партнерські відносини між лідерами НС і НУ – Юрієм Луценком і В’ячеславом Кириленком. Між НС і НУ ніколи не виникає проблемних питань. Є непорозуміння у фракції НУ-НС, зважаючи на окремі голосування представників ЄЦ. А фактично серйозних непорозумінь між НУ і НС немає», – підкреслив політик.

Коментуючи результати соцопитування, згідно з якими рейтинг НУ-НС опинився на одній позиції з рейтингом КПУ, Юрій Стець зазначив, що «результати соцопитування відносні і достатньо суб’єктивні».

«Тим більше, при похибці близько 2% можна говорити і про зниження рейтингу, і про його підвищення», – додав він.

Політик також вважає, що зараз будь-які розмови про рейтинги – це політичні спекуляції навколо можливості проведення дострокових виборів у Верховну Раду, навколо політичної ситуації.

«Робота народного депутата повинна бути на законодавчому полі, він повинен займатися законотворчістю, його не повинні турбувати думки про рейтинги», – резюмував член «Народної самооборони» Юрій Стець.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.