З суфлера Балоги. Кириленко ревнує конкурентів до Кремлівських зірок

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 3.09.2008 14:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5700

Учора на сесійному засіданні Верховної Ради силами трьох фракції – БЮТ, ПР та КПУ - були ухвалені закони, котрі не були погоджені з нашим Блоком.

Про це сьогодні заявив під час своєї прес-конференції у Верховній Раді заявив голова фракції «Наша Україна – Народна Самооборона» В’ячеслав Кириленко.

«Не дивлячись на наші неодноразові прохання та попередження, ПР, БЮТ і КПУ консолідовано проголосували за законопроекти, які забезпечують владу прокремлівської більшості в українському парламенті». - заявив Кириленко.

«Несподівано для нашої фракції, але за погодженням з фракцією ПР, були прийняті закони, які розблоковують процедуру імпічменту Президента, урізають його конституційні повноваження, уможливлюють усунення Президента від влади парламентом нинішнього скликання», - заявив політик.

«Чи є такі дії партнерськими? Переконаний, що будь-який неупереджений спостерігач дасть негативну відповідь на це питання», - підкреслив Кириленко.
«Внесені до закону про Кабмін зміни відбирають у Президента України повноваження в оборонній і зовнішньополітичній сфері, керівництво якими не влаштовує Москву», - зауважив політик, - Так само зміни до закон про СБУ нівелюються повноваження Президента по призначенню керівника цього силового відомства.

«Президент - це інститут держави, - заявив він, - Якщо хтось бачить суть демократії у розвалі цього інституту, який сьогодні є єдиним консолідуючим чинником у державі, вони дуже глибоко помиляються».
«Якщо БЮТ і має такий намір, то він повинен публічно оголосити про це на Раді коаліції, - зауважив голова фракції, - але цього зроблено не було», - підкреслив голова партії.

Як відомо, учора ВР голосами трьома фракції – БЮТ, ПР та КПУ - подолала вето Президента на закон «Про тимчасові слідчі комісії, спеціальну тимчасову слідчу комісію і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України»; внесла зміни до закону про Конституційний Суд України; ухвалила закон «Про внесення змін до закону України «Про Службу безпеки України» (щодо призначення та звільнення керівництва СБУ); та внесла зміни до закону про Кабінет Міністрів України.

Замість післямови. Власне, а як інакше можливо було реагувати на діяльність фан-клубу Віктора Балоги? Чи для пана Кириленка послідовне і наполегливе обливання брудом демкоаліії, в якій він особисто присутній, було суто «державницькою справою»? Чи інтересам ошуканих в тому числі і ним, виборців, улаштовує те, що на очах у всіх, відверто руйнується структура державної влади України?

То ж нам, виборцям, цікаво, хто ж насправді, а не на словах, виконує кремлівське замовлення? Хто фактично, а не на словах, заохочував увесь час, починаючи із 2004 року, деструктивну діяльність московських маріонеток із ПР та КПУ? Хто укладав із ними Меморандуми про порозуміння та Унівесали? БЮТ і Тимошенко?

Хто, за тридцять срібників, ганебно здав сотні тисяч українців, які вибороли владу на Майдані? Хто повернув у владу кучмістів та криміналітет?

Ні, пане Кириленко (Балога) не майте нас за дурників чи єциків, а готуйтеся, краще, відповідати. Бо на Майдані народ стояв за відповідальну владу, а не за компашку клептоманів за спиною гаранта. І ми своє на те право - відстояли.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.