Луценко розповів про черговий подвиг Балоги

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 3.09.2008 14:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5701

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявляє, що відставка глави Секретаріату Президента Віктора Балоги може стати запорукою відновлення діяльності демократичної коаліції.

Про це Луценко заявив сьогодні журналістам у Кабміні.

«Демократична коаліція має шанс на продовження своєї роботи. З формального погляду у неї є ще 10 днів, за ці 10 днів лідери коаліції – Президент Ющенко і прем'єр Тимошенко повинні сісти за стіл переговорів, зняти емоції, персональні образи і знайти спосіб подальшого функціонування демократичної коаліції. Я вважаю, що головною передумовою для ефективності таких переговорів має стати відставка пана Балоги, який з самого початку робив усе, щоб розвалити демократичну коаліцію», - сказав Луценко.

За його словами, вчора на засіданні фракції НУ-НС Балога за допомогою телефонного зв'язку через Ігоря Кріля передавав вказівку лідерові фракції В’ячеславу Кириленку для збирання голосів серед депутатів фракції за вихід з коаліції.

Як повідомлялося, фракція НУ-НС вийшла з демократичної коаліції. За словами члена фракції Володимира Ар'єва, відповідне рішення було ухвалене на засіданні фракції. "За" проголосували 29 народних депутатів, проти - 9, утримались – 6.

Ар’єв повідомив, що окрім народних депутатів у засіданні фракції брали участь члени уряду, обрані за квотою НУ-НС. При цьому він запевнив, що глава Секретаріату Президента Балога особисто не брав участі в засіданні фракції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.