Президент Ющенко вже натякає Тимошенко на порозуміння

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 3.09.2008 17:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5704

Президент України Віктор Ющенко заявляє, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко може легко відновити порозуміння між ними, якщо керуватиметься національними пріоритетами.

Про це він заявив в прямому ефірі телеканалу CNN.

«З президентом Ющенком легко знайти порозуміння, але його необхідно шукати в контексті національних пріоритетів», - сказав Президент. Він підкреслив, що у випадку, якщо національні пріоритети будуть точкою компромісу, то у нього немає сумнівів, що порозуміння між ним і Тимошенко буде знайдено.

Він також в черговий раз підкреслив, що сьогодні утворився «неприродний» недовговічний союз між Партією регіонів і БЮТ. Ющенко підкреслив, що з правової точки зору, якщо впродовж 30 днів в парламенті не буде відновлена демократична коаліція, або не буде сформована нова, то парламент буде розпущений.

«Момент істини сьогодні в Україні такий, або знов створений союз, про який я говорив (ПР-БЮТ - ред.), поведе нас назад до болота, до старого порядку, або ті сили, які завжди стояли на принципах української незалежності і демократії інтегруватимуть далі Україну в європейські і світові утворення», - сказав Президент, відзначивши, що це є суттю того, що сьогодні відбувається в Україні.

Від “Аратти”: цікаво, що мав на увазі гарант, говорячи про національні пріоритети? Чи керувався він сам отими пріоритетами, улаштовучи разом із своїми клерками шоу публічного оплювання демократичного уряду? Виразниками якого національного пріоритету є Льоня Космос, Гепа і Допа та решта клептоманів, яких відверто кришує СП і гарант особисто?

Такий перелік дій, які на думку пана Ющенка є тим самим національним пріоритетом, що він палко відстоює, настільки величезний, що навіть важко усе перерахувати, якщо брати із 2005 року.

Проте, головне навіть не цьому переліку. Головне в тому, що Віктор Андрійович досі не зрозумів: народ двічі ошукати не вдасться. Навіть за мішки гречки із іржавими консервами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.