Наливайченко відфутболив Медведьку донос Балоги. Згідно із КПК

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 4.09.2008 16:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5712

Служба безпеки України передала Генеральній прокуратурі першу частину матеріалів перевірки за зверненням Секретаріату Президента щодо діяльності окремих посадовців уряду на шкоду національним інтересам України.

Про це сьогодні повідомив в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко.

«Ця перевірка, її перша частина згідно із законом завершена. Матеріали направлені до Генпрокуратури для надання правової оцінки. Це я можу підтвердити», - сказав він.

Нагадаємо, 18 серпня заступник голови Секретаріату Президента Андрій Кислинський заявив, що СП передасть в правоохоронні органи для детального вивчення матеріали щодо ознак державної зради і політичної корупції в діях прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Прем’єр-міністр відкинула звинувачення Секретаріату Президента в зраді національних інтересів.

21 серпня прес-група СБУ повідомила, що відомство одержало від СП документи, в яких викладена інформація щодо діяльності Кабміну “на шкоду національним інтересам держави”.

Того ж дня Наливайченко заявив, що матеріали, які одержала СБУ від Секретаріату, містять сім достатньо серйозних позицій у сфері національної безпеки.

СБУ 22 серпня направила до Кабінету Міністрів запит про надання інформації і матеріалів щодо рішень і дій, які можуть створювати загрозу енергетичній безпеці України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.