Литвин подивився на НСНУ - і собі став у позу. Типу, за селян

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 5.09.2008 14:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5721

Фракція Блоку Литвина на знак протесту пішла із сесійної зали Верховної Ради.

Цей протест пов’язаний з тим, що парламент відмовився сьогодні розглянути законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (щодо збільшення фінансування видатків аграрної галузі).

Фракції Партії регіонів та БЮТ не підтримали розгляд даного питання за зміненою процедурою, тобто без розгляду у профільному комітеті ВР.

Лідер фракції Блоку Литвина Володимир Литвин заявив, що фракції Партії регіонів та БЮТ не хочуть приймати даний законопроект, оскільки їхні представники бажають за безцінь скупити урожай зерна нинішнього року. «Зернотрейдери, які сидять у цих найбільших фракціях, хочуть забрати зерно за безцінь, а потім будуть приймати рішення по селу», - зазначив Литвин.

Як відомо, уже другий день у сесійній залі парламенту відсутня фракція НУ-НС, за винятком депутатів із групи «Народна самооборона».

Від “Аратти”:за коротку історію цього депутатського скликання, ми вже бачили багато варіантів “трудоголізму” народних обранців: від силової боротьби за стільці до надування кульок.

Втім, судячи із поведінки парламентських аутсайдерів, позачергові вибори не такі вже й примарні. Якщо Литвин, “якого потребувала Україна”, вже почав піаритися, вибачте, перейматися долею селян.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.