Самооборонці заявляють - нові вибори стануть виборами недовіри

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 16.09.2008 14:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5744

Депутатська група НС звернулася до колег по знищенній коаліції із заявою.

Ми надаємо її текст без змін та коментарів:

Заява депутатської групи «Народна самооборона» у Верховній Раді України

Група «Народна самооборона» глибоко стурбована політичними непорозуміннями між учасниками демократичної коаліції, що призвело до її розпаду. Дестабілізація політичної ситуації в черговий раз засвідчила неспроможність провідних псевдоеліт суспільства, делегованих до Верховної Ради України, знайти порозуміння заради майбутнього держави. Адже з часу останніх парламентських виборів не минуло ще й року, а на горизонті завиднілось чергове всенародне волевиявлення, яке, на наше переконання, може бути названим таким умовно через втрату довіри виборців.

Сьогодні, коли наша держава опинилася у складній зовнішньополітичній ситуації, має непрості економічні процеси всередині країни, стоїть перед загрозою значного підвищення цін на енергоносії, а Верховна Рада повинна приступити до підготовки бюджету на наступний рік, ми, наче напившись дурман-зілля, ошаленіло беремось за булаву, забуваючи, що уособлюємо в 450 характерах і інтересах 46-ти мільйонний народ.

Усвідомлюючи важливість покладеної на парламент та парламентарів місії по забезпеченню стабільності в державі, бажаючи довести виборцям свою спроможність об’єднуватись в критичних, непростих ситуаціях, група «Народна самооборона» звертається до фракцій БЮТ, «Наша Україна – Народна самооборона» і Блоку Володимира Литвина з пропозицією розпочати переговори по створенню нової коаліції у Верховній Раді України.

Закликаємо депутатів згаданих фракцій відкласти на післязавтра свої амбіції, вгамувати особисті «его» і досягти компромісу задля збереження цивілізаційних перспектив нашої держави – України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.